CLUBNIEUWS

 

 

Wie zijn wij ?

 

MC de Zweef is een motorclub die een jaar of 20 geleden is ontstaan. Een groep motorrijders die voornamelijk op Harley's en Engelse motoren reden wilden zich in een club verenigen om samen nog meer plezier aan hun hobby te beleven.

Tegenwoordig zijn van allerlei merken en types motoren bij de Zweef te vinden. Het is geen typische Harley of chopper club, alle merken zijn welkom !

 

Na vele jaren van onderhandelen met de gemeente hebben we een eigen clubhuis. Dit clubhuis is met vereende krachten van de leden geheel in eigen beheer opgebouwd. Mede dankzij de sponsoring van diverse bedrijven in de regio

hebben we een prachtig clubhuis kunnen realiseren. Vanuit dit clubhuis vertrekken we nu met onze toertochten en gaan we naar de diverse evenementen van bevriende clubs.

Ook hebben we onze clubavonden die nu elke derde zaterdag van de maand worden gehouden waar we lekker bij kunnen kletsen onder het genot van een drankje en met af en toe een live band die voor de juiste sfeer zorgt. Als je nu denkt, dat lijkt mij wel gezellig daar, kom dan gerust een keer langs op een clubavond of ga eens mee met een toertocht.Heb je vragen en/of opmerkingen mail dan naar: info@mcdezweef.nl